Over ons

DeHa Financieel Adviesburo is ontstaan uit een splitsing van het kantoor PMProjects. Per 1 januari 2014 is DeHa Financieel Adviesburo actief. DeHa Financieel Adviesburo biedt een brede adviesmogelijkheid in verzekerings, hypotheek en pensioenoplossingen. Prijs, Dekking en Flexibiliteit zijn onze speerpunten.

Al vele jaren behartigen wij de verzekeringsbelangen van gerenommeerde mkb bedrijven. Industriële-, agrarische en IT-bedrijven en detachering-, financiële- en administratieve dienstverleners.  Allemaal ondernemingen die hun verzekeringspakket bij DeHa Financieel Adviesburo hebben ondergebracht. Zakelijk, klantgericht, creatief en oplossend. Kernwoorden die bij DeHa Financieel Adviesburo in een hoog vaandel staan. Hierbij zijn wij niet gebonden aan welke verzekeraar dan ook. Voor nu, straks en later niet.

DeHa Financieel Adviesburo behoort tot de selecte groep van assurantiespecialisten die zich met recht echt onafhankelijk mogen noemen. Wij werken met alle grote beursmakelaars en verzekeraars. Gelet op onze werkwijze realiseren wij gemiddeld 10-30% korting op uw verzekeringen met een vergelijkbare en veelal verbeterde dekking.

Waarom ons

Tijden veranderen. Steeds vaker let men terecht op de kosten maar ook op de noodzaak van verzekeringen. Wij zijn ons er van bewust en helpen u kritisch uw verzekeringsportefeuille door te lopen. Wij brengen voor u de verzekeringen in kaart en wijzen u tevens ook op eventuele risico’s wanneer u besluit een risico niet te verzekeren.

Gelet op onze inkoop mogelijkheden voor zowel verzekeringen als hypotheken kunnen wij u met zekerheid de laagste premie cq. rente tegen de gewenste voorwaarden bieden!

Bel voor een afspraak 06-25040756

info@deha-fa.nl

Kom in contact!

Contactgegevens

‘t Koendert 8
3831 RB,  Leusden
06-25040756
info@deha-fa.nl