Over ons

DeHa Financieel Adviesburo is ontstaan uit een splitsing van het kantoor PMProjects. Per 1 januari 2014 is DeHa Financieel Adviesburo actief. DeHa Financieel Adviesburo biedt een brede adviesmogelijkheid in de financiële adviesmarkt.

Al vele jaren behartigen wij de verzekeringsbelangen van gerenommeerde mkb bedrijven. Industriële-, agrarische en IT-bedrijven en detachering-, financiële- en administratieve dienstverleners.  Allemaal ondernemingen die hun verzekeringspakket bij DeHa Financieel Adviesburo hebben ondergebracht. Zakelijk, klantgericht, creatief en oplossend. Kernwoorden die bij DeHa Financieel Adviesburo in een hoog vaandel staan. Hierbij zijn wij niet gebonden aan welke verzekeraar dan ook. Voor nu, straks en later niet.

DeHa Financieel Adviesburo behoort tot de selecte groep van assurantiespecialisten die zich met recht echt onafhankelijk mogen noemen. Wij werken met alle grote beursmakelaars en verzekeraars. Gelet op onze werkwijze realiseren wij gemiddeld 10-30% korting op uw verzekeringen met een vergelijkbare en veelal verbeterde dekking.

Waarom ons

Tijden veranderen. Steeds vaker let men terecht op de kosten maar ook op de noodzaak van verzekeringen. Wij zijn ons er van bewust en helpen u kritisch uw verzekeringsportefeuille door te lopen. Wij brengen voor u de verzekeringen in kaart en wijzen u tevens ook op eventuele risico’s wanneer u besluit een risico niet te verzekeren. Wij bieden u voor al uw zakelijke en privé verzekeringen op no-cure no pay basis deze check aan waarmee u gemiddeld 10-30% kunt besparen! En tegen minimaal dezelfde dekking of zelfs beter.

Gelet op onze inkoop mogelijkheden voor hypotheken vergelijken wij voor u bijna alle banken en hierdoor heeft u met zekerheid de laagste rente tegen de gewenste voorwaarden!

Bel voor een afspraak 06-25040756

info@deha-fa.nl

Kom in contact!

Contactgegevens

Damreesche Spoor 4
3832 KR,  Leusden
06-25040756
info@deha-fa.nl