Nieuw in makelaarsland!

DeHa Makelaardij is nieuw in makelaarsland. DeHa Makelaardij is een onderdeel van DeHa Financieel Adviesburo met de hoofdvestiging in Leusden. Onze makelaardij richt zich voornamelijk op de regio Midden Nederland. Wij werken tegen zeer scherpe courtages en u kunt zelf keuzes maken in ons concept. Vanaf € 995,- exclusief BTW bieden wij uw huis al aan op de NVM huizensite Funda en andere sites als Huislijn.nl en Jaap.nl. Voor meer informatie hierover leest u verder en maak uw keuze uit een van onze interessante pakketten. Als u vragen heeft belt u gerust. Wij zijn tot ‘s avonds 21.00 uur bereikbaar op 033-2587848 of 06-25040756, ook op zaterdag. In makelaarsland een toegevoegde waarde gelet op de zoekmomenten op internet.

Onze diensten

Voordeel-verkooppakket

Met de dienst “Voordeel-Verkooppakket” kunt u uw woning verkopen zelf verkopen. Wij plaatsen uw woning op de woningsites. Tevens bieden wij een “driehoekbord” welke u tegen uw raam kunt plakken of een tuinbord aan.

In dit pakket levert u zelf de foto’s en de informatie over uw woning aan en u leidt de potentiële koper rond. Deze potentiële koper meldt zich via DeHa Makelaardij. Wij maken in samenspraak met u een afspraak en vervolgens u met de potentiële koper.

Optioneel kunt u gebruik maken van de makelaar voor bezichtigingen a € 150,- excl. BTW per bezichtiging, advertenties plaatsen regelen wij tegen kostprijs.