Hypotheken

Nieuwbouw verschilt nogal van bestaande bouw, u krijgt met een aantal andere zaken te maken. U betaalt geen overdrachtsbelasting en de leveringsakte zijn voor rekening van de verkoper. Dit is wat bedoeld wordt met vrij op naam. De oplevering bij nieuwbouw verschilt nogal eens. Soms is de woning volledig afgewerkt, in andere gevallen moet u de keuken, badkamer etc. zelf nog plaatsen. Hierdoor ziet de hypotheek bij nieuwbouw er anders uit.
Bij de aankoop van een woning krijgt u met een hoop zaken te maken. Ook zullen er allerlei begrippen zijn die u nog niet zoveel zeggen. Wij zullen proberen zoveel mogelijk van deze zaken en begrippen hier aan u uit te leggen. Al deze zaken hebben invloed op de af te sluiten hypotheek.
Uw hypotheek oversluiten, nu of liever nog even wachten? Wij helpen u graag om de vraag te beantwoorden. Of het gunstig is om uw hypotheek aan te passen hangt van veel factoren af. Neem daarom contact met ons op, zodat we snel en eenvoudig voor u kunnen berekenen of oversluiten op dit moment voor u verstandig is.
Geheel vrijblijvende maximale hypotheek berekening. Bel ons en wij bereken wat uw maximale voor oversluiten, nieuwbouw of aankoop bestaande woning, bij een netto toetsing is. Daarnaast natuurlijk ook gewoon de maximale lening met NHG. Let op: deze berekening gaat uit van algemene normen. Door onze maatwerk oplossingen kan de maximale verstrekking in werkelijkheid veel hoger zijn. Dat zal eenvoudig blijken wanneer we uw situatie in kaart brengen.